Suka hati

July 27, 2009

Adalah sukacita dimaklumkan bahawa blog ini telah berpindah ke

……………………………………..

……………………………………..

tempegareng.blogspot.com

Jangan risau , blog yang maken gareng menanti anda !!!

along

July 7, 2009

Aku ada sahabat mengaji di meser , die pergi tanggungan sendiri , tapi sekarang dia ingin memohon biasiswa

‘Pe citer permohononan biasiswa ko kat mara ?? ‘

‘Ntah , diorang cakap name aku dibekukan , ntah bila nak cair , s**l betolla’

Read the rest of this entry »

rahsia

July 5, 2009

Malam , ke kedai dvd haram sebentar

Belek2 dvd , abang dvd asyik2 merekomen transformer dengan syurga cinta , aku meluat

Tengah aku meneliti dvd2 haram yang menimbun , datang seorang wanita di tepi , aku usha , atas bawah

Read the rest of this entry »

guna

July 3, 2009

Hari ini , balik solat jumaat , aku teros on telebisen

Panas betol hari ini

Aku bukak tb , terpampang cenel tb dua , ada cerita mendam berahi  , cerite lama , macam menarik , aku layan , sambil bukak tin keropok

Sepuloh minit , diri ini terasa marah , kejadahnya , cerita aksi , tembak2 , pukol2 , aku tengok jadi filem kelakar ?

Buah fikiran muncul , baik pergi ke panggung , tengok cerite kelakar betol , yang betol2 kelakar , daripada layan cerita bangang di tb dua itu

Read the rest of this entry »

borak

July 1, 2009

Pagi ini , aku menunaikan tanggungjawab aku , membuat kad pengenalan baru , memandangkan , umur aku sudah 18

Pagi pagi sudah deras ke JPN kulai , jika hendak ke JPN jb , memang xdapat la aku hendak merasa kad pengenalan baru , kerna lazimnya di jb , manusia ramai amat , mustahil untuk mendapat nombor , membuat kad pengenalan , mungkin hanya boleh , berkenal kenalan , dengan awek awek yang nak wat kad pengenalan  , haha

Usah merepek , sambung kembali

Read the rest of this entry »