along

July 7, 2009

Aku ada sahabat mengaji di meser , die pergi tanggungan sendiri , tapi sekarang dia ingin memohon biasiswa

‘Pe citer permohononan biasiswa ko kat mara ?? ‘

‘Ntah , diorang cakap name aku dibekukan , ntah bila nak cair , s**l betolla’

‘5-6 bulan aku tunggu…’

‘Dah tu , ko nak hidop camne skarang ??’

‘Aku ngah mohon JPA la skrang nie , s**l betolla’

‘Senang citer , ko mohon pinjaman kat ALONG je la..’

‘Giler ko , nak mohon kat ALONG kene pointer 3.9 , kalau x kene kurung dalam jamban’

‘Aku ingat aku nak mohon kat ALONG kucing je la…’

Aku rase member aku dah bengap , sebab , banyak makan kebab , banyak usha awek arab

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: