xplorasiraya

September 30, 2008

Aku tulis post nie sebab remote tb aku rosak , sialan

Dalam post dikala raya meniti waktu untuk disambut ini , pengalaman membeli belah ingin dicoret wat tatapan bersama

Ya ,bila nak raya mesti membelibelah bersama keluarga , tapi asyiknya , si pihak keluarga beli tak belah2 , jadi aku merancang perjalanan sendiri , ibubapa yang asyik dengan urusan pembelian penawaran ditinggalkan terkontangkanting , bukak wallet , wang kertas hanya tinggal seberapa , elaun diminta sedikit dari pihak keluarga

Pergi membeli songkok , test2 , nampak hensem , jika sukar dibayangkan , bayangkan sahaja takeshi kanashiro memakai songkok , cuma warna kulit sedikit sawa matang , begitulah rupaku di cermin pejual songkok itu , pandai cermin itu membodek diriku , perjalanan mencari capal pula , jumpa yang sesuai , segak juga kakiku memakai capal pilihan , seperti model bata ada juga , ahhh , sialan , aku lupa bawa telepon bimbit , bagaimana aku hendak bersatu kembali bersama keluargaku??? , terpaksa aku tawaf satu mall untuk mencari kembali ikatan yang terpisah , bermacam ragam umat manusia aku jumpa

Berjalan ditanah gersang , aku ternampak satu pasangan kekasih membaca metro sambil tersenyumsumbing , ku jengah , sedang membaca ruangan seks , ciss , kejadahnya nye , umur keduaduanya sudah lingkungan 40 keatas , biarlah mungkin belom lagi berjumpe posisi ideal , pasangan bahagia , jalan lagi , orang tak berpuasa pula ditemui sambel bibir menghembus asap rokok , tergugat iman , sialan , lu ingat rambut lu spike orang xcam lu orang melayu??? , aku jalan lagi , terlihat kelibat sisuami melayan si isteri , baru berkahwin agaknya , bini pon leh tahan mengancam , ahhh , aku sedang berpuasa , ya , wanita memang allout ketika syoping rayer dan megasale , jalan lagi , ternampak kelibat kanakkanak kehilangan mak bapak , tapi aku tengok muka selambe tak nangis2 , mungkin mereka paham resmi mak bapak yang leka membeli hingga lupakan tanggungjawab , jalan lagi , terlihat kelibat remaja test2 baju rayer , pastue perasan hensem , blah la woi , hahahah , aku pon kadangkala begitu juga , las sekali aku aku jumpe mamt jual kueh , aku beli nak wat buka pose , alhamdulillah dapat bukak , yeah , besok da rayer , aku pon da mengarut panjang , chow aaa

Advertisements

sepulohjaridihulur

September 27, 2008

Assalamualaikum

Sudah lama rasenya tak dikemaskini blog nie , maklumlah , sedang berusaha untuk mencapai cita-cita , memburukkan keadaan , tempat aku mengaji di utara tanah air memang suckz die nye tenet koneksyen , nek tensyen aku , so , mintak maaf banyak kat sume , aku sebok , aku penyebok , pas berak aku cebok , so aku xleh nak update blog , tunggu belajar aku stabil , pastue aku bukak kepale hotak korang balik ngan blog nie , papapun, aku sebagai umat nabi Muhammad S.A.W nak mintak mahap zahir batin dari tangan hingga ke hati dari mata turun ke hati dari sampul duit raye ke dalam saku baju melayu dari balang kuih raya ke dalam perot sempena hari raya aidlfitri minal aidil wal faizin nie….pada yang tak pose penoh takyah sebok2 nak beraye sakan tak pose nak raye sape ajar lu????hahahaha,kalau uzur xpa la ok , aku sedang mengumpul material ntok blog aku , so tunggu , sekali lagi ampun maaf , maaf ampun

Assalamualaikum….salam raya